Viszlát 2015!

A HIM turné dátumai december végével elfogytak, beléptünk hát a 2016. évbe. Nem panaszkodhatunk, hiszen ahhoz képest, hogy a srácok a Tears on Tape turnét már 2014 végén befejezték, tavaly sem hagytak minket koncertek nélkül. 28 bulit nyomtak le világszerte, többek között – mindannyiunk legnagyobb örömére – kis hazánkban is felléptek a Fezen Fesztiválon.
Közben történt egy tagcsere is: Gas Lipstick februári távozását követően Jukka Kröger ült be a dobok mögé, aki úgy tűnik nagyon jól be tudott illeszkedni a csapatba és a rajongók is tárt karokkal fogadták.

him2015-2
A Helldone Fesztivál 2015 szilveszterén

A banda a 2015. évet egy sikeres nottinghami koncerttel valamint a szokásos Helldone Fesztivállal zárta, a közönség lelkesedése pedig töretlen. Előbbivel kapcsolatban íródott egy visszatekintés, amelyből hadd idézzek egy mondatot:

“Egy valami biztos a HIM koncertekkel kapcsolatban: nincs egyetlen olyan dal sem, amelynek a közönség ne énekelné minden szavát. A bandának van az egyik legodaadóbb rajongótábora az zenei világban.” /James Weaver/

A srácok most valószínűleg jól megérdemelt pihenőre vonulnak egy ideig, hogy aztán újult erővel állhassanak neki az új album elkészítésének, amelynek megjelenését Ville idén karácsonyra ígérte nekünk. Így év elején ez még nagyon messzinek tűnik, de érdemes lesz várni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield