Ville Valo interjú a Radio Rockon! (2. rész)

Tegnap ismét Ville vendégeskedett Jussi ‘Rock n Roll Circus’ című műsorában. Majdnem két órán keresztül beszélgettek finnül, de eddig csak az alábbi részletet osztották meg nekünk angol felirattal. Ennek a fordítását olvashatjátok lent, a videót pedig a képre kattintva nézhetitek meg. 🙂

ville_jussi2
Ville a Rock n Roll Circus-ban

“Jó, hogy van rossz zene, mert akkor meg tudod mutatni, milyen a jó.”

Jussi: Lefogadom, hogy 2016-ban a slágerlistás dalokat olyan emberek készítik, akik koncferencia szobákban ücsörögnek. Létrehoznak egy terméket, aztán pedig eladják valami producernek vagy előadónak. Majd valaki megalkotja a stílust, másvalaki pedig készít egy klipet.
Szóval nem úgy megy ez mint, ahogy megszokhattuk régen.

Ville: Ez igaz. De ha azt gondolnánk, hogy a művész legyen mindig nagyon szomorú, hogy igazán jó dalokat írjon, akkor az a legrosszabb esetben is sajnálatos.
Hát nem jobb az, hogy vannak rossz zenék is a világon? Ez lehet, hogy kérkedésnek hangzik: de ha van rossz zene, akkor te magad viszont meg tudod mutatni mindenkinek, hogy milyen a jó.

Jussi: Igaz!

Ville: Ha minden zene jó lenne, az borzalmas lenne. Nagyszerű, hogy mindenféle létezik… mint például a hétköznapi popzene. Mert az emberek szeretik ezt. Felhozhatjuk ismét a régi McDonald’s-os összehasonlítást: Nincs semmi baj a hamburgerrel, de néha jó ínyenc ételeket is fogyasztani. Jó, hogy van több lehetőség is, amit aztán úgy keverhetsz össze, ahogy neked tetszik.

|Forrás: Radio Rock|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield