Ville Valo és az igencsak különös vendégszereplés…

Ville_kerrang_2014
Kerrang! Magazin, 2014. július (Forrás: Paulina Dionne)

Miért lenne érdemes az embernek odaérnie a koncertetekre?
Ville: Hogy biztos jó helyük legyen a Limp Bizkit-en, ugyanis ők játszanak utánunk (nevet :D)! Sok-sok fantasztikus zenekar játszik ezen a fesztiválon, nincs jogom itt hencegni a zenekarommal! Az igazi kihívás az, hogy a nyolc albumunkról a lényeges dalokat hogy sűrítsük 60 percbe!

Nem ijesztő, mikor kiállsz egy fesztiválon a színpadra, és az a rengeteg ember  téged bámul?
V: Van néhány olyan ijesztő pillanat, igen, de mikor az adrenalint pumpálja a véred, akkor csak úszol az árral,  és megpróbálod a legjobbat kihozni magadból, hogy emlékezz a szövegre. Amikor néha nem jut eszembe, kitalálok valami mást helyette, amivel kitöltöm az űrt, például van pár “yeah” meg “alright” meg “baby” ….hogy úgy tűnjön, mintha tudnám mit csinálok (nevet  :D).

Nagy rajongó is lesz belőled ilyen fesztiválokon?
V: Persze! Ez a legjobb benne! Sok olyan zenekar játszik, akiknek ilyen idióta rajongóik vannak, mint én, Metallica lemezeken nőttem fel, és én voltam az a srác, aki nem figyelt a matek órán, mert Eddie -t rajzolt a könyve hátlapjára. Az Iron Maiden-nek igen nagy szerepe van abban, hogy kivé váltam.

Ha összeállhatnál és énekelhetnél velük, a Metallica-hoz vagy az Iron Maiden-hez húzna a szíved?
V: Csessze meg az éneklés, hadd legyek Eddie egy estére! Nem hiszem, hogy ennél szebb lehetne az élet. Vagy szívesen vívnék egy kis basszus-párbajt Steve Harris-szel (Maiden basszusgitárosa)! Vannak részei a Rime Of The Ancient Mariner-nek, ami szuper  lenne….vagy a Hallowed Be Thy Name…bármire kapható vagyok!

Reméljük , hogy az Iron Maiden látja ezt, és majd megkérnek, hogy csatlakozz!
V: Hát össze is szarnám a gatyámat  (nevet  :D)….tényleg olyan vagyok, mint a gyerek az édességboltban, mikor fesztiválozom – ott kuncogok az öltözőben, és mindenkinek mesélem, hogy épp Duff McKagan mellett pisiltem!

Meglátogatsz majd egy “stately home”-ot (angol kúria) itt a helyszínen, hogy magadba szívj egy kis kultúrát és történelmet?
V: Az egyetlen, amire figyelek, az a rock történelme.  Mi most kvázi Mekkába jöttünk  azzal, hogy fellépünk ezen a fesztiválon, szóval biztos vagyok benne, hogy az a ház csinos és szép, de csak tartsuk be a fontossági sorrendet!

|Kerrang, 2014 július|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield