VILLE HEARTAGRAM ÉS “Ö” TETOVÁLÁSA

ville pecker tattoo
Az első heartagram tetkó

A frontemberen ez a leggyakrabban előforduló tetoválás, néggyel is büszkélkedik. 🙂 Található egy a hasa alján, melyet akkoriban varratott, amikor kitalálta a szimbólumot:

„Félig részeg voltam, a tetováló meg teljesen, szóval így történt. Rocker akartam lenni, és a rockereknek szükségük van tetoválásokra!”  😀 /Ville, 2010/

villes-nipple-tattoo--large-msg-1131272864-2
Egy díszesebb darab

A bal mellbimbója körül is van egy díszesebb verzió, mely egy régebbi tetoválás elfedésére szolgál, valamint a tarkójára is csináltatott egyet.

131516965_0fed24de00
A nyakán is van egy

A legújabb a hátán a jobb csípőjénél található, ami egy kicsit máshogyan néz ki, mint az eredeti, és amit nem is szokott túl gyakran mutogatni. Ezt a „kifordított” heartagramot állítólag szintén Ville tervezte, egy „unicursal hexagram”-nak nevezett formát átalakítva. Erről azonban eddig még nem beszélt, úgyhogy ne is menjünk bele!

1148346_559730250753422_200826977_n
Az “Ö” és a “kifordított” heartagram (Metal Hammer Fan Pack Magazin 2013)

Mellette pedig látható a legújabb szerzeménye, ami leginkább egy „Ö” betűhöz hasonlít. Erről a következőket mondta:

„Nem az a típusú fickó vagyok, aki csak úgy besétál a szalonba és csináltat egy tetkót. Az egyetlen alkalom, amikor ezt tettem, a hátamon lévő umlautos betű esetében volt, ami „éjszakát” jelent észtül. Ez egy kis belső tréfa köztem és az öcsém között: volt egy „ÖÖ” nevű bandánk, és az egyik umlautban van egy „mínusz” jel is, ami néhány nappal Peter Steele halála után készült. Szóval ez a “Type O Negative mínusz éjszaka”. Az öcsém is felvarratta ugyan ezt – egy séta során – Seattle-ben egy helyen, amiről Wil Francis (Aiden) beszélt nekünk. Csak sétálgattunk és kávéztunk a fellépés előtt. Ő ismert egy helyet és akartunk csináltatni valamit Pete emlékére. Nagyon nagy együttes voltak ők számunkra: October Rust, Bloody Kisses.” 🙂 /Ville, 2013/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield