Ville és Bam sok év után újra találkoztak…

ville_bam
Ville és Bam (Fotó: Adam Wallacavage)

A régi barátok Bam Margera és Ville Valo hosszú idő után Philly-ben futottak össze ismét a banda koncertje után 2014. 03. 15-én.

Az ismeretség régre nyúlik vissza. Finnországban haverkodtak össze anno 2000 környékén, mikor Bam még javában a gördeszkás projektjét nyomatta és a világot járva demókat készített. Akkoriban kezdett befutni a HIM és mindenhol a frontember fejét lehetett látni az újságokban. Bam belehallgatott az egyik albumukba, és annyira megtetszett neki, hogy az egyik koncertjük után megkereste a srácokat.  A többi pedig már történelem… 🙂

Segített népszerűsíteni a HIM zenéjét az Államokban is: a  “Buried Alive By Love”, a “The Sacrament”, az “And Love Said No”, és a “Solitary Man” című dalokhoz ő rendezte a videoklipeket, számos műsorában (Viva la Bam) és filmjében (Jackass 2., Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa?) a banda tagjai többször is feltűntek néhány perces vendégszereplésekre, Margera sokszor választott HIM dalokat kísérőzenének ezekhez a projektekhez, valamint engedélyt kapott, hogy használja az együttes hivatalos logóját, a heartagramot. (Később valamiért mégis lett ebből valamiféle vita a jogdíjak miatt, de ezt hamar elsimították.)

Ville és Bam között nagyon jó barátság alakult ki, szinte mindig együtt lógtak, a legjobb ivócimborák voltak, és persze állandóan ökörködtek. Viszont Ville rehabos kitérője után már kevesebbet lehetett látni őket együtt… Az énekes ezután eléggé visszavett a tempóból, Bam viszont a mai napig sem veti meg az alkoholmámoros éjszakákat. A múlt heti koncert előtt utoljára 2010-ben találkoztak személyesen, a HIM akkori turnéja alatt.

Mellesleg Bam elég szarul néz ki…, vagy nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield