VILLE CSUKLÓ TETOVÁLÁSAI

C.:1:1-3

„Az emberélet útjának felén
egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém.”
/Dante Alighieri/

2006-ban volt egy olyan időszak Ville Valo életében, amikor érzelmileg és fizikailag is mélypontra került. Elvesztet az utat, és alkoholproblémái elhatalmasodtak. Mindezek felismerése arra késztette, hogy 2007. május 17-én átlépje a malibui Promises Klinika kapuit, hogy kicsit rendet tegyen a fejében, megszabaduljon démonaitól és ismét megtalálja önmagát. A C.:1:1-3 Dante Isteni színjátéka Pokol című fejezetének első három sorát jelöli (amelyet fentebb olvashattok), ami sok inspirációt nyújtott neki, és amit azért csináltatott, hogy mindig emlékezzen az életének eme fontos fordulópontjára.

„Ez csak egy sor, ami segít továbbmenni. Szóval ez is egy ilyen dolog.” /Ville/

villedantetattoo
Ville csuklója így néz ki mostanság

A SZÍV

A frontember első tetoválása a csuklóján látható szív, amit még 1994-ben varratott:

„Ez az első tetoválásom. Akartam egy szívet valahova a testemre. Ez a szeretet, a tisztelet, az őszinteség, az odaadás, a bizalom és minden ilyen kis vicces dolog szimbóluma.  Kerestem egy olyan részt a testemen, ahol mindig láthatom, és ez a csukló.” /Ville/

 A szív felett illetve benne található még egy „WHEN I LOVE…I LOVE felirat is.

DILLIGAF

Ez egy rövidítés, ami az angol „Do I Look Like I Give A Fuck?” kifejezést jelöli. 🙂 Nem csak a frontembernek, hanem két jóbarátjának, Bam Margerának és Kat von D-nek is van ugyanilyen tetoválása a kezén, valamint állítólag Ville volt barátnőjének Jonna Nygrennek is (bár erről még képet nem találtam). A tetkókat együtt csináltatták, mikor még Ville és Jonna jegyben jártak.

dilligaf
A képen Kat von D, Ville és Bam Margera

Hál’ istennek a kapcsolat azóta véget ért, a tetoválás viszont megmaradt! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield