Met-Amor-Phosis (Black Star Remix)

Egy kis érdekesség mára 🙂

Nekem személy szerint Wayne Hussey nagyon nagy kedvencem, a goth rock “nagypapája”. A The Mission nevű bandáján nevelkedtem … 😉 Wayne és Ville már sokszor dolgoztak együtt, és Mark Thwaite – akivel Ville feldolgozta az Abba slágert – régen a The Mission gitárosa volt.
Wayne tegnapi posztja itt a facebook-on nagyjából így szólt:

SUI11_TheMissionUK_MetAmorPhosis_Single“Nemsokára repülök Texasba, hogy befejezzük az új Mission albumot régi barátommal, a producer Tim Plamerrel. Tényleg hamarosan végzünk a munkával, nagyon remélem, hogy kis időn belül tudathatom veletek a kiadás dátumát is.
Annyit viszont előre elárulhatok, hogy van egy remixe az első dalnak, Met-Amor-Phosis, the ‘Black Star Remix’ címmel, amit már lejátszott pár rádió adó, és klubokban is megszólalt már! Nos, ebben a dalban hallhatjátok Ville Valo édes-mély hangját háttérvokálként! “

Nekem se kellett több…..miután felocsúdtam a döbbenetből, fülig érő szájjal, torkomban dobogó szívvel kezdtem neki a kutakodásnak. A Mission fanok persze azonnal a segítségemre siettek ezzel a linkkel: The Mission UK – “Met-Amor-Phosis (Black Star Remix)”, feat. Ville Valo (HIM) on vocals” felirat alatt nyomjátok meg a picike play gombot 😉 Szerintem isteni!! (Kicsit Sisters Of Mercy-s) IMÁDOM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield