„Megtanultam tisztelni az életet…”

Biztos sokan emlékeztek arra a nagy pletykaáradatra, ami a HIM hosszú szünet utáni első visszatérését, a 2012-es Helldone Fesztivált követte, ami ugye nem sikerült túl fényesen. Néhány hónappal később készült egy interjú Juska ’Zoltan Pluto’ Salminennel, a HIM egykori billentyűsével, aki megosztott néhány gondolatot erről illetve az időszakról, amit zenekarban eltöltött. Ebből az interjúból hoztam Nektek egy rövid részletet csak úgy érdekességként:

juska
Képforrás: Team Heartagram Blogspot

„Mit tanultam?… Megtanultam tisztelni az életet, és a titokzatos utat, ami egy kouvolai kissrácot oda vezetett, hogy ezrek és ezrek előtt játszon. Megtanultam, hogy a srác nagyon jól is játszhat és kizárhatja a bizonytalanságot azáltal, hogy alkalmazkodik a különböző helyzetekhez. Megtanultam, hogy mindig van határa annak, amit egy egyén el tud viselni. Számomra ez 2 év volt. Megtanultam, hogy sokszor elkezdhetünk félni attól, amit minden nap csinálunk. Megtanultam, hogy híresnek lenni bizony kihívás, még akkor is, ha én csak egy srác voltam a vezér mögött. Megtanultam, hogy vezérnek lenni a legnehezebb dolog. Tisztelem a HIM stáb minden tagját, mert a HIM nevű lény jól működik, él és lélegzik.

A siker a második albumnál érkezett. És ők most már rengeteg albumot készítettek, ami egyre nehezebbé teszi az egészet. Gondolok itt például a Bon Jovi-ra, nehéz zenét készíteni, mert egy idő után elkezd ugyanúgy hangzani minden. A HIM számára is ott van az a HIMes hangzás, így sokszor óriási változások szükségesek, hogy mindez kreatív tudjon maradni. Ha eléred a HIM népszerűségét, mindig lesznek problémák. Szomorúvá tesz, ha azt látom, hogy néhányan azok közül a rajongók közül, akik Ville-t és a HIM-et nyíltan a megmentőjükként éltették, most ha egy koncert nem sikerül jól, rögtön hátat fordítanak és elkezdenek köpködni a megmentőre. Úgy értem, persze ki lehet akadni, ha megvetted a jegyedet a Helldone-ra és hozzá még a repjegyet is Finnországba, majd ezek után a koncert nem jó. De az embereknek meg kéne értenie, hogy az egész utazást is lehet élvezni, nem csak a koncertet. Hisz a világ minden részéről vannak ott HIM rajongók. És hé, egy fellépés nem volt olyan jó, hát szar ügy emberek. De könyörgöm, néhányatoknak inkább be kéne fogni és adni egy esélyt a srácnak. Csak próbálnátok meg egy napot Ville cipőjében járni!” /Juska/

Számomra ez a Juska is egy szimpatikus fickó! 🙂

|Forrás és a teljes interjú angolul: Team Heartagram Blogspot|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield