Meglepetés bulin mutatkozott be a HIM új dobosa

Mika “Gas Lipstick” Karppinen januári távozása óta, senki sem lehetett biztos abban, hogy ki fog a dobok mögé ülni a HIM július végén kezdődő koncertsorozata alatt. Ma viszont fény derült mindenre, a fiúk a Qstock Fesztiválon mutatták be a új bandatagot, mégpedig nem is akármilyen buli keretében.

kosmo2
Jukka “Kosmo” Kröger

Az előzetes program szerint Ville szólóprojektje, Rambo Rimbaud lépett volna fel a fesztiválon, azonban néhány perccel a kezdés előtt bejelentették, hogy a koncert elmarad. Helyette viszont a HIM jelent meg a színpadon, és minden különösebb magyarázat nélkül a húrok közé csaptak. Úgy tűnt, a közönség sem bánta a meglepetés cserét, és hatalmas tombolás vette kezdetét. A nagysikerű produkció végén Ville bemutatta  Jukka “Kosmo” Kröger-t, mint a banda új dobosát.
A fiatalember korábban a Herra Ylppö & Ihmiset nevű formációban tevékenykedett, itt meg is nézhettek róla egy rövid bemutatkozó videót ebből az időszakból. Hogy véglegesen marad-e, még nem tudni, de az idei koncerteken biztosan ő fogja kísérni Villét és csapatát.

|Forrás: Ilta-Sanomat|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield