Linde stúdiózásra okítja a fiatalokat

backstage_masterclass_s638x0_q80_noupscaleJövő csütörtökön (2015. 10. 29.) Linde a helsinki Finnvox Stúdió szervezésében egy mesterkurzuson fog részt venni, ahol a gitár hangok felvételével kapcsolatos technikákról fogja okítani az érdeklődőket Brian Virtue  Grammy-jelölt amerikai producerrel egyetemben, aki egyben az összejövetelnek a házigazdája.

Az oktatás a Backstage Secrets nevű projekt keretében történik, melynek célja, hogy betekintési lehetőséget adjon a zene iránt érdeklődőknek a stúdió falai között végzett munkába különböző szemináriumok, kurzusok alkalmával, melyeken híres zenészek, zenei producerek és szakemberek osztják meg tapasztalataikat. A kezdeményezésnek több állomása volt már Európában, és most Finnországba is megérkezett, Linde pedig örömmel vállalta a feladatot.

Persze az összejövetelen nem csak száraz duma lesz, hanem ki is lehet próbálni az eszközöket közösen a zenészekkel és közvetlenül nekik lehet feltenni a kérdéseket. A végén pedig – ahogy látom a leírásban – autogramot is fognak osztogatni. 🙂

|Forrás: Backstage Blogi|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield