Jeremy Witteveen fotós élménybeszámolója…

A JBTVnél Bill Whitmire felállított egy műtermi lámpát és egy hátteret, hogy néhány portréképet lehessen készíteni az ott vendégeskedő együttesekről.

Bill szoros időbeosztásának köszönhetően megkért, hogy örökítsem meg a bandákat, amit ő nem tud megtenni. Itt látható a felvétel, amit tegnap a HIM-ről készítettem.

Fotó: Jeremy Witteveen
Fotó: Jeremy Witteveen

Ville Valo frontember őszintén az egyik legjobb fej srác, akivel valaha találkoztam. Értsétek ezt úgy, ahogy akarjátok. 5 percig beszélgettünk, amíg vártunk a többiekre, hogy lerendezzük a kis elintéznivalónkat, amit meg kellett tennünk még a stúdiófellépés előtt. Külsőleg engem  a Mechanikus narancsból Alex-re emlékeztet (Mi van??? 😀 – a szerk.), de az őszinte személyisége miatt szívesen lógtam volna vele egész nap. Bár azt hiszem, Alex-szel is szívesen akarnék együtt lógni. Ez van!

Az egész banda tök jófej!

Beizzítottam a laptopom, és végig pörgettük a hat… igen hat darab fotót, amit csináltam, és mindannyian egyetértettek abban, hogy az utolsó a kedvencük. Bár be kell vallanom, hogy Ville arcát egy másik képről szerkesztettem erre, hisz ki ne akarná látni az énekest egy ilyen grimasszal?

Egyébként meg csak kevés időnk volt a bandával, és tudtam, hogy a hat kép után ez lejárt. A kis portréfotózásunkat a hangpróba és a fellépés között ejtettük meg, ami kb. 10-15 perc. Ennyi idő alatt kell a bandának mentálisan felkészülni, és nem akartunk túl sokat elvenni ebből az „ÉN”-időből.

A fenti képen a fülvédőjük is ott lógott, ami hozzáad valami plusszt…márha ezt lehet valami jelentős kiegészítőnek nevezni. A kávébögrés a billentyűs, én mondtam neki, hogy ne tegye le, bár jobb lett volna, ha feljebb tartja minthogy így maga mellett.

Ez a portréfotózás a világon az egyik legkedvesebb dologgá kezd válni a számomra.

Portrék. PORTRÉK! IMÁDOM A PORTRÉKAT! Szeretek olyan képeket csinálni, amikor az emberek közvetlen rád néznek. Szeretek egyenesen a fotóalanyok szemébe nézni…

Jeremy Witteveen, 2014. 03. 13.

Az alábbi linken van még egy pár jó kis fotó a fellépésről! 🙂

Forrás: r25

2 thoughts on “Jeremy Witteveen fotós élménybeszámolója…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield