In Magazin interjú Villével és Gasszal

Ha jól sejtem a horvát InMagazin készített interjút Villével és Gasszal valamikor mostanában. A horvát részekből sajnos egy szót sem értek, de úgyis az a lényeg, amit a srácok mondanak, úgyhogy a videó alatt olvashatjátok a magyar fordítását. 🙂

Üdv Mindenkinek! Ville Hermanni Valo vagyok a HIM-ből. És abban az örömben lehet most részetek, hogy az InMagazin-t nézhetitek.

Ville a legutóbbi koncertjükről (ha jól sejtem…) és Bamről:

„Azt hiszem valaki megpróbálta ellopni a sapkámat a koncert után… igen, erre határozottan emlékszem! 😀 Minden rendben ment, a csarnok jó nagy volt, ha jól emlékszem, ami az akusztikának nem tett túl jót, de a közönség őrjöngött.

Philadelphiában voltam és Bam házában vendégeskedtem. És mivel ő gyakorlatilag majdnem mindenből, amit csak csinál, filmet készít, ha vele lógsz elkerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb belekerülj az egyikbe.”

Gas a feleségéről, a horvát származású Nataliról és a sportról:

„Egy legendás rock klubban találkoztunk Helsinkiben. De aznap sajnos elvesztettem a telefonomat, és bosszankodtam is, hogy „a fenébe, elvesztettem a számát, most hogy fogom visszaszerezni?!” De aztán fél évvel később újra felvettük a kapcsolatot a MySpace-en keresztül valahogy, és elkezdtünk írogatni egymásnak. Az hiszem, majdnem egy évig leveleztünk, mielőtt találkoztunk volna ismét. A többi pedig már történelem…:) Ő beszél horvátul, angolul és finnül is. Ez az, amit mondtam is neki, hogy beszéljen sokat horvátul. Tudod, soha nem szabad elfelejtened a gyökereidet!

Horvátország nagyon pici, de mégis sok nagyszerű sportember jött innen. Talán van valami a vízben… vagy burekben! 😀 Valamit nagyon jól csináltok, mert Horvátország egyértelműen egy sportnemzet.”

Ville a barátnőjéről és a következő koncertjükről:

Az én csajom, a jobbik felem nem horvát. Nem is tudom, hogy történhetett… 🙂 Még nem vagyok nős, és gyerekeim sincsenek. A többi srácnál ez más, ők már nagyon régóta együtt vannak ugyanazokkal a hölgyeményekkel. De én is megteszek minden tőlem telhetőt, és meglátjuk, mi történik. Benne van egy kis francia, egy kis német, egy kis minden… Egy elég érdekes és szerethető személyiség. 🙂

Most a régi és új dalok kombinációját fogjuk játszani. Remélhetőleg olyanokat, amiket az emberek is élvezni fognak. Rázzuk egy picit a fenekünket, és megpróbálunk olyan hangosak lenni, amennyire csak lehet!”

|Forrás: rockmusicangel69|

 

One thought on “In Magazin interjú Villével és Gasszal

  1. ville valo múzsája
    tinypic.com/view.php?pic=2ccl4d5&s=8#.U9u8dWPKGl-
    tinypic.com/view.php?pic=k9gric&s=8#.U9u8lGPKGl-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield