Beszámolók csak erős idegzetűeknek!

10479737_665732023520047_5049945564575170620_nSzületett pár egész érdekes, számomra minősíthetetlen negatív kritika is a HIM Budapest Parkbéli koncertjéről. Mondanom sem kell, hogy egyikkel sem értek egyet, de engem könnyű megvádolni azzal, hogy elfogult vagyok! 😀

Mindenesetre külön-külön bejegyzést ezekre nem pazarolnék. Akik viszont szeretnének estére egy gyenge agyvérzést kapni, itt elolvashatják a Lángoló Gitárok, az Index és a Rockstation beszámolóját!

2 thoughts on “Beszámolók csak erős idegzetűeknek!

 1. Sziasztok!Első sorban szeretnék gratulálni az oldalhoz! Igényes, naprakész. Nagyon tetszik. :)Régen láttam már olyan magyar rajongói oldalt és persze odaadó szerkesztőket akik még veszik a fáradtságot és foglalkoznak a bandával. Talán ti vagytok az egyetlenek és ezt bizton állítom, hiszen emlékszek még pár oldalra akik régen (2001-2010-ig) .hu és .net-es domain oldalon voltak és teljesen eltűntek…Rólam annyit , hogy 13 éve hallgatom a HIM-et és miattuk tanultam meg angolul. A beszámolókat elolvastam és fogtam a fejem. 😀 Az ilyen korlátolt primitív ember minek megy el koncertre???(Rockstation-re gondolok, az viszi a díjat ) Mit keresett ott?!Halvány lövése sincs a többi albumról, de azért ki tud jelenteni egy olyan tényt hogy megálltak a Razorblade Romance-nál az túlzás!! :)Időrendben ugye ott a Love Metal ami a legsikeresebb lemezük!!!,Darklight,Venus Doom,Screamworks,Tears On Tape.Ezek az albumok az évek előrehaladtával a stílus és a zenei hangzás fejlődését mutatja ami a mai napig is töretlenül sikeres.
  Egyetlen egy nagy fájdalmam az, hogy nem lehettem ott a koncerten 🙁 Mivel dolgozom kellett és szerintem ezzel nem csak én voltam így.
  Zárásként pedig az oldalhoz sok sikert és kitartást kívánok! Csak így tovább! 🙂
  Joci

  1. Köszönjük szépen! Örülünk, hogy tetszik az oldal, jól esnek a dicsérő szavak! Igyekszünk tartani a színvonalat, és folyamatosan friss hírekkel szolgálni. 🙂
   Sajnálom, hogy nem tudtál ott lenni a koncerten, de remélhetőleg – az esemény sikerén felbuzdulva – ezentúl majd gyakrabban láthatjuk őket Magyarországon,és Te is ott lehetsz a közönség soraiban.
   Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok az oldal többi szerkesztője nevében is!
   Jucus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield