A Ville Valo & Agents visszatér!

Hosszú csend után Ville is előrukkolt valamivel, mondhatni, visszatért a kezdetekig. A HIM rajongók biztosan emlékeznek arra TV felvételre, amelyben a fiatal Ville “schlager” zenét énekel az Agents nevű zenekarral. A műsor még 1999-ben készült, Ville itt kapott először lehetőséget, hogy  nagy kedvence, a legendás finn énekes,  Rauli “Badding” Somerjoki  három nótáját adhassa elő.

Nos úgy tűnik, hogy a műfaj iránti szeretete nem múlt el, és összeállta az Agents zenekar gitárosával, Esa Pulliainen-nel, hogy egy egész albumnyi Badding nótát vegyenek fel.

Ville Valo & Agents

Pulliainen a következőt nyilatkozta: “Három évvel ezelőtt kezdődött a történet, amikor is  találtam három demo kazettát a fiókomban, amiket még Badding küldött nekem annak idején. Azonnal tudtam, hogy Villét kell hívnom, mert tisztában voltam vele, hogy ő mindent tud Baddingről. Igazán boldog vagyok, hogy végül be tudtuk fejezni ezt a projektet. Badding is azt akarta, hogy ezek a dalok fel legyenek véve, és még ha 30 évünkbe is telt, de úgy érezem, hogy ezzel megtartottam az ígéretemet.”

Az első kislemez a  VILLE VALO & AGENTS -től “Orpolapsi Kiurun” (“Orphan Child Of The Skylark”), melyben maga a szerző hangja is hallható lesz. A dal 2018. szeptember 21-én fog megjelenni.

|Forrás: Blabbermouth|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield