A turné után a HIM elkezd új albumon dolgozni…

ville3
Kép: Erika Hermanni

A srácokat az észak-amerikai turnét követően még a Helldone Fesztiválon láthatjuk, utána viszont szünetre vonulnak, hogy nekikezdjenek az új nagylemeznek.

Az arizonai  Scottsdale  93.9 KWSS  nevű rádióján hallható The Louvau Show november 16-ai adásában Ville elmondta:

„Az Egyesült Államok-beli dátumokat követően még egy koncertet adunk szilveszterkor Helsinkiben, aztán egy időre visszavonulunk a turnézástól, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már majdnem másfél éve úton vagyunk. Ez nagyon hosszú idő. Úgyhogy jó lenne most már ici-picit leülni és nekiállni az új anyagnak. Nem búcsú buli lesz, de mondhatni ezzel köszönünk el a mostani turnétól, úgyhogy biztosan jól fogunk szórakozni.”

December 23-án jelenik meg  “Lashes To Ashes, Lust To Dust: A Vinyl Retrospective ’96-’03” címmel a várva várt limitált kiadású boxset a The End Records kiadásában. Ville erről is beszélt:

„Eredetileg a boxsetnek már a turné előtt ki kellett volna jönnie, de volt egy kis zűr a gyártóval, úgyhogy a turné után egy héttel lesz elérhető, ami kicsit kellemetlen, de ez van.”

A HIM legutóbbi albuma, a Tears on Tape megjelenésének hetén több mint 20.000 példányban kelt el, mellyel a Billboard Top 200 listájának 15. helyén landolt.

|Forrás: Blabbermouth.net|

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield