A Buried Alive By Love…

…volt az első dal, amit Ville a 2003-as Love Metal című albumra írt. Az album megjelenése előtt még Rescue volt a címe, aztán valamilyen okból megváltoztatták, de később is szerepelt ezen a néven a setlisteken. „Azt akartuk, hogy ez a dal olyan kemény legyen, amennyire csak lehetséges.” nyilatkozta Ville a számmal kapcsolatban.

A dalhoz a klipet a banda jóbarátja, Bam Margera rendezte. 2002. december 15-18-án a lenyűgöző Los Angeles Színházban került sor a forgatásra, mely nem ment zökkenőmentesen. Néhány vicces akadályba ütköztek a hely bérleti díjával és néhány stábtaggal kapcsolatban. Bam szokásos munkastílusát elnézve pedig nem is volt várható, hogy pikk-pakk elkészülnek a videóval. 😀 A „Hogyan készült?”-et itt és itt tudjátok megnézni.

A klip hölgy szereplőjeként Juliette Lewis híres amerikai színész/énekesnő látható. Juliette akkoriban Bam egyik haverjának, Stephen Berra gördeszkásnak volt a felesége, így sikerült őt megnyerni. A legenda szerint Juliette először nem akarta elvállalni a szerepet, de miután meghallgatta a számot, azonnal igent mondott. 🙂

Érdekességek még a videóból:

  • A színésznő azért visel sálat a klipben, mert a forgatás előtt sikerült valami üvegfalon keresztülsétálnia, ami felszabdalta a nyakát. A három vágást össze kellett ölteni, ezt takarták el így.
  • A banda mögött látható hatalmas fém heartagram valójában fából készült, és csak a külsejét borítja fém.
  • A egyik jelenetben, amikor Juliette az erkélyen ül, meglátja Ville hatalmas árnyékát a színpad mögötti háttéren. Ezt a jelenetet tök véletlenül sikerült így felvenni, de annyira hatásosnak találták, hogy beletették a klipbe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield